Васильківські депутати закликали владу врегулювати ринок електроенергії

Депутати Васильківської міської ради проголосували за звернення до Президента України, прем’єр-міністра, голови Верховної Ради та Генеральної прокуратури про необхідність відреагувати на ситуацію, що склалася на ринку електроенергії. Про це повідомляє прес-служба Київського обласного партосередку «Батківщина».
«Сьогодні маленькі міста та села потерпають від постійних відключень світла без поважних на те причин. У будинках дуже холодно, без електрики не працюють котли автономного опалення, половина сімей не можуть приготувати чи розігріти їжу, а ще ніхто не збирається компенсувати гроші за техніку, пошкоджену через стрибки напруги», – розповів голова фракції «Батьківщина» Васильківської міської ради Олександр Слончак.
За словами політика, сьогодні цифри у платіжках зростають, а якість послуг дедалі нижча. І якщо сьогодні не повернути у держвласність усі обленерго, невідомо, то завтра мова бути йти про вже не про якість, а про забезпечення світлом області взагалі.
Нагадаємо, 5 вересня Київський обласний партосередок ВО «Батьківщина» разом з громадськими організаціями подав позов до Господарського суду Києва про визнання недійсним договору купівлі-продажу акцій ПрАТ «Київобленерго» та договору купівлі-продажу акцій ПАТ «АЕС Київобленерго». Партійну ініціативу тоді прийшли підтримати тисячі мешканців області, які обурені шантажем з боку приватної монополії ПрАТ «Київобленерго», а позов до суду підписали понад 20 тисяч людей.
Аналогічні звернення до керівництва України раніше ухвалили Бориспільська, Бучанська, Ірпінська, Вишнева, Богуславська, Переяслав-Хмельницька та Миронівська міські ради, Ставищенська, Переяслав-Хмельницька та Обухівська райради, а також депутати Фурсівської, Тетіївської та Узинської ОТГ.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення конференції, на якій буде розглядатися питання про внесення пропозиції щодо відкликання депутатів місцевої ради за народною ініціативою

ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення конференції, на якій буде розглядатися питання про внесення пропозиції щодо відкликання депутатів місцевої ради за народною ініціативою

24.02

24.02

«Батьківщина» продовжує боротися проти закону про мобілізацію

«Батьківщина» продовжує боротися проти закону про мобілізацію

Календар новин
Травень 2024
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31